Väntelistan - The Run Far Formula

JOINA VÄNTELISTAN FÖR

En komplett guide till livslång framgång med dig själv som din egen coach, inklusive allt från träningsplanering och idrottsnutrition till skadeförebyggande åtgärder och motivationsnycklar.

The Run Far Formula är en löparkurs unik i sitt slag, som inte bara kommer att lära dig exakt hur du ska planera din träning för att nå dina mål och hålla dig skadefri under tiden, utan hur du gör det om och om igen i framtiden – oavsett nya mål och oavsett hur din livssituation förändras. Efter att du har slutfört kursen kommer behovet av att googla fram (icke skräddarsydda) träningsprogram vara som bortblåst – och funderingarna på att anlita en professional coach kommer du att kunna lägga åt sidan. För alltid.

Innan du skriver upp dig på väntelistan så tänkte vi snacka om vem denna spännande, motiverande, kunskapspackade, inspirerande kurs egentligen är till för…

Du är en löpare utan brist på ambition men är trött på att känna dig vilse i träningen, alltid söka efter svar utan att egentligen hitta några och redo att satsa mot dina mål med självförtroende, jobba hårt för att nå dem och undvika hinder på vägen dit.
Oavsett om du är…
 • någon som nyligen började tänka på sig själv som en löpare, är nyfiken på att jobba mot ett mål eller helt enkelt vill lära sig om fundamentala koncept bakom framgångsrik, glädjefylld löpning
 • någon som har många mil och lopp loggade och vill fortsätta utvecklas men känner sig lite fast och osäker på hur du ska nå dit
 • någon som kikar på att anlita en professional coach eller köpa träningsprogram online för att få hjälp med sin träning och uppfylla sina drömmer men vet inte om det verkligen är för dig (… eller värt pengarna)

När du har gått klart kursen
kommer du att ha:

 • Definierat ditt ‘varför’, satt ett inspirerande, utmanande mål och klurat ut exakt hur du ska ta dig dit.
 • Fått stenkoll på de fundamentala principerna inom träningslära + varför de faktiskt spelar roll (… och vad som inte gör det).
 • Lärt dig hur du väver in såväl stretching och styrketräning som alternativträning på ett säkert och effektivt sätt i din träningsrutin.
 • Tagit fram och prickat in din alldeles egna träningsformel (eller din personliga nyckel till framgång, som vi tycker om att kalla den).
 • Skapat ett träningsprogram för ditt nuvarande mål OCH lärt dig hur du gör det igen och igen allteftersom dina mål och din livssituation förändras.
 • Utrustat dig med alla nödvändiga kunskapsbitar, tips, tricks och verktyg för att förebygga och, vid behov, komma tillbaka från de vanligaste löparskadorna.
 • Skaffat dig såväl överblick som detaljkunskap vad gäller det här med mat och näring – från måndagsfrukostar till energiintag under lopp – för att ge dig själv de bästa möjligheterna att nå dit du vill.
 • Hittat dina strategier för att hålla motivationen uppe, känna inspiration och förbli… ja, balanserad och hälsosam i knoppen i en värld i stor utsträckning definierad av jämförelser, tider och prestationer alltmedan du satsar mot dina individuella drömmar och mål.

Skriv upp dig på väntelistan för att inte missa när The Run Far Formula öppnar registreringen för nya deltagare!

Scroll to Top