Jobba med oss - Live Slow Run Far

Jobba med oss

For English, click here: Work with us

Annonssamarbeten

Genom vårt Instagramkonto och vår hemsida kan vi erbjuda exponering för en engagerad publik med ett utbrett intresse för en hållbar livsstil. Våra följare delar vår passion för planetens hälsa, löpning och friluftsliv, grön matlagning och de till synes små glädjeämnena i livet, och vänder sig till oss för tips och inspiration. Och eftersom hållbarhet är något som vi bryr oss så mycket om, väljer vi att enbart samarbeta med företag vars värderingar stämmer överens med våra egna. Tror du att ditt representerar en produkt eller en tjänst som skulle passa in i våra kanaler? Då vill vi hemskt gärna veta mer!

Receptskapande

Med utbredd erfarenhet inom såväl vegetarisk som vegansk matlagning i ryggen kan vi skapa alla möjliga olika slags gröna recept för reklam, hemsidor, tidningar och så vidare. Slutresultatet kommer att vara klimatsmart, innehålla närodlade säsongsingredienser och (såklart) smaka himla gott. Vi kan skapa enbart recept, eller leverera ett komplett paket med stylade foton.

Content creation

Vi producerar skräddarsytt text- och bildmaterial för specifika ändamål (till exempel reklamkampanjer, sociala medier, bloggar, hemsidor och tidningar), och våra specialområden är: löpning, friluftsliv, hållbarhet, klimatsmart mat, grönsaksodling, trädgård, lantliv och nedväxling.

Översättning och korrekturläsning

Vi erbjuder en rad olika tjänster relaterade till ord och text, som till exempel översättning, korrekturläsning, copywriting och content writing. Samtliga tjänster utförs på både svenska och engelska, och översättning görs åt båda håll. För mer information (inklusive relevanta akademiska meriter), besök gärna den hemsida som vi har dedikerat till detta arbete: Svartrot & Co.

Webdesign

Om du är en småföretagare, bloggare, influencer eller någon annan som är intresserad av att starta en egen plattform online, så kan vi designa och utveckla en hemsida som uppfyller alla dina specifika krav och önskningar.

Fotografering

Vi tillhandahåller professionell kamerautrustning, den faktiska fotografen och all nödvändig kunskap för en lyckad fotosession, och allt du behöver bidra med är objektet/objekten i fråga (och kanske även kaffet?). Områden som vi instinktivt drar oss till är mat, porträtt, löpning och så kallad “lifestyle” – men låt inte dessa stoppa dig om du har något helt annat i åtanke. Vi är alltid pigga på att bolla idéer!

Modelljobb

Ibland lämnar vi våra egna kamerors komfortzon och hoppar in framför någon annans – med andra ord, då och då gör vi noga utvalda modelljobb. Vi är ett ytterst punktligt par i 30-årsåldern med ovanligt flexibla kalendrar, och vi lämnar det till dig att avgöra huruvida vi passar in i just det projekt som du har i åtanke.


Om någon av de ovanstående tjänsterna låter intressant, skicka gärna ett mail till info@liveslowrunfar.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Scroll to Top