Kontakt - Live Slow Run Far

Kontakt

Har du en fråga, en kommentar eller ett förslag? Vill du samarbeta med oss? Hör i så fall gärna av dig! Det är fritt fram (och mycket uppmuntrat) att skriva till oss på info@liveslowrunfar.com, eller lämna en hälsning här i formuläret nedan.


Om du vill hänga med i vad som händer här på Live Slow Run Far, se då till att prenumerera på vår blogg! Du kan också följa oss på Instagram och Facebook om sociala medier är din grej.


ETT PAR RADER ANGÅENDE DELNINGAR…

Under förutsättning att inget annat anges så är alla bilder och recept samt allt designmaterial på liveslowrunfar.com original. Att publicera våra recept, blogginlägg eller race reports i någon form eller utsträckning är inte tillåtet utan att först ha beviljats tillstånd. Däremot, om du till exempel skulle vilja dela ett av våra recept, så kan du publicera en bild – förutsatt att det tydligt framgår genom bildkredit var materialet kommer från, samt en länk till originalinlägget. Användande av vårt material in någon annan form kräver explicit tillåtelse från oss – så skriv gärna till oss på mailadressen ovan eller använd formuläret för sådana förfrågningar. Vi älskar att få post, så tveka inte inför att höra av dig!

Scroll to Top
Scroll to Top