Sommarmat: våra favoritrecept

Ah, sommar. Den kom till slut. I år också. För oss handlar sommarmat om färska grönsaker, enkla förberedelser och fräscha måltider. Vi sparar med glädje långkok och timmar framför spisen till hösten – nu vill vi vara utomhus, njuta av denna den mest ljuva årstid och äta krispiga gurkor och ärtor direkt från trädgården.

Men allt vi äter är förstås inte råa grönsaker. Här nedan har vi samlat våra favoritrecept på temat sommar som vi uppmuntrar er att kolla in och kanske testa de kommande veckorna, med förhoppning om att ni kommer hitta några ni gillar. Frågar ni oss vilket som står ut så är det utan tvekan zucchinibiffarna. Dessa gör vi hundratals av så snart trädgården börjar spruta ut gröna, blanka frukter, och fryser in till vintern. Närmast en stapelvara i vårt hushåll. Glad sommar och mycket glädje i matlagningen önskar vi er!

For post in English, click here: Our Favorite Summer Recipes

Frasiga zucchinibiffar

Kalla sesamnudlar och gröna bönor

Tomatgalette

Grönsallad med jordgubbar

Zucchinibröd med choklad

Bruschetta med tomat, basilika och vita bönor

Bärdessert med jordgubbar

Veganska blomkålstacos med majs

pasta in a bowl with spinach and tomatoes

Snabb och somrig pasta med spenat och tomat

  Share this post!

Om du uppskattade detta recept (och måhända andra också), så kanske du skulle vilja stötta oss genom Patreon? För så lite som 30 kr per månad skulle du hjälpa oss något enormt mot att kunna skapa mer av det innehåll som du tycker om, samt hålla vår blogg reklamfri. Och om Patreon inte alls är din grej, kom ihåg det här: varje gång som du gillar, kommenterar, lagar eller bakar ett av våra recept, rekommenderar oss till en vän eller på något annat vis sprider vårt namn så gör du oss en stor tjänst som vi uppskattar varmt. Tack snälla för att du är en del av vår strävan mot en grönare värld!

– Sophia & Michael


Senaste recept

Leave a Comment

Shopping Cart
Scroll to Top